Afhalen en verzenden

Het grootste deel van onze producten wordt volledig handgemaakt. Hierdoor ben je zeker van een uniek, kwaliteitsvol item. Je bestelt een creatie volledig naar eigen wensen.

 

Na je bestelling gaan we met veel liefde voor jou aan de slag. Het grootste deel van de bestellingen wordt binnen de week verwerkt, maar op drukkere periodes kan dit langer duren.  Indien je graag je bestelling tegen een bepaalde datum wil vragen we je om contact met ons op te nemen. Dan bekijken we wat mogelijk is.

 

Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in het atelier, sturen we je een berichtje wanneer deze klaar is. Je kan dan zelf je ophaalmoment kiezen. Opgelet, mails kunnen in je ongewenste e-mails terecht komen.
 

Wij verzenden pakketjes binnen België (8euro80) en Nederland (15euro). Nadat je bestelling gemaakt is wordt deze dezelfde dag op de post gedaan. Normaal wordt deze de volgende dag geleverd. Je ontvangt hiervoor een trackingcode van bpost. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor vertragingen bij de levermaatschappij.
Omdat duurzaamheid voor ons prioriteit is verzenden wij zoveel mogelijk in herbruikte dozen. Alles wordt veilig verpakt verzonden.

Let op! Niet alle items kunnen worden verzonden. Indien dit het geval is vermelden we dit bij het product in de flowershop. Zo versturen we geen verse bloemen omdat we niet kunnen garanderen dat deze in goede staat worden geleverd.

 

Wij kunnen op aanvraag lokaal leveren. Gelieve hiervoor met ons contact op te nemen.

Indien je nog vragen hebt mag je ons zeker contacteren. 

CONTACT US

Wijnveld 26

9112 Sinaai

0456/041385 

bonnie@botanicalstories.be

  • facebook
  • instagram
  • Black Pinterest Icon
OPENING HOURS

Bestellingen ophalen na afspraak. 

Meer info over ophalen en verzenden vind je hier.

STAY UPDATED

          Bedankt voor de inzending!

© 2019 door Botanical Stories