top of page

Het grootste deel van onze producten wordt volledig handgemaakt. Hierdoor ben je zeker van een uniek, kwaliteitsvol item. Je bestelt een creatie volledig naar eigen wensen.

 

Na je bestelling gaan we met veel liefde voor jou aan de slag. Indien je graag je bestelling tegen een bepaalde datum wil geef dit dan zeker door bij de bestelling, dan kunnen wij hier rekening mee houden. 

Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in het atelier, sturen we je een berichtje wanneer deze klaar is. Je kan dan zelf je ophaalmoment kiezen. Duurt het even voor je een mailtje van ons krijgt, kijk dan zeker eens bij je ongewenste mails!

Bij bestellingen vanaf 100euro verzenden we je pakket gratis binnen België, vanaf 150euro voor pakketjes naar Nederland.  Je krijgt de verzendkost dan van ons cadeau. 
Voor bestellingen onder de 100euro vragen wij voor zendingen in België 5euro99 en pakketjes onder de 150euro voor Nederland 9euro90

Nadat je bestelling gemaakt is wordt deze dezelfde dag op de post gedaan. Normaal wordt deze de volgende dag geleverd. Je ontvangt hiervoor een trackingcode via mail van de levermaatschappij. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor vertragingen bij de verzendbedrijven.


Omdat duurzaamheid voor ons prioriteit is verzenden wij zoveel mogelijk in herbruikte dozen. Alles wordt veilig verpakt verzonden.

Let op! Niet alle items kunnen worden verzonden. Indien dit het geval is vermelden we dit bij het product in de flowershop. Zo versturen we geen verse bloemen omdat we niet kunnen garanderen dat deze in goede staat worden geleverd.

 

Wij leveren gratis in Sinaai met de bakfiets! Voor alle andere lokalen leveren vragen we om eerst contact met ons op te nemen. 

AFHALEN
& VERZENDEN


 

bottom of page